Online Cursussen

Chakra Cyclus

Maak kennis met je chakra’s en aura en ontdek hoe dit je kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling!

Het laatste jaar is voor veel mensen een lastige periode geweest. Niet alleen vanwege persoonlijke veranderingen die de Corona epidemie met zich meebracht maar ook door alle onrust in de wereld die veroorzaakt wordt door politieke veranderingen en toegenomen urgentie van het klimaatprobleem. Het kan lijken of alle onrust zich ook manifesteert in je persoonlijke leven en denken.

 

Juist nu is “energiewerk” een fijne methode om bij jezelf te blijven en om je rust te bewaren.  

In avondlessen ga je met behulp van geleide meditaties kennis maken met het energiesysteem en je leert hoe je met behulp van energie kan schoonmaken op levensthema’s die samenhangen met de chakra’s. Met schoonmaken bedoelen we dat je overtollige ballast kan kwijtraken. Al snel kan je tot een dieper bewustzijn komen (van) wie je in essentie bent, je kan ervaren dat je rustiger wordt en anders gaat reageren op de situaties in je leven. Gevoelens van tevredenheid en geluk komen makkelijker in je bewustzijn.

 

Elke avond komt een chakra aan bod en leer je een stukje bij over de meditatietechnieken. De lessen worden gegeven via Zoom en je kan dus gewoon thuis in alle rust deelnemen.. Als je in bent voor zelfonderzoek en meditatie, dan is deze cursus voor jou!

De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal uit 7 personen.

 

Zeven woensdagavonden van 20.00 tot 21.30 uur ingaande 19 januari 2022. De precieze data worden in onderling overleg bepaald. De “donkerste” periode van het jaar is een prachtige tijd om je naar binnen te keren en meer verdieping te ervaren in je bewustzijn!

De kosten voor deze cursus van 7 lessen bedragen: 157,50

Wil je meer informatie, bel of mail me gerust: 06 – 12162583 .  Graag via de email aanmelden vrijelijnen@kpnplanet.nl 

 

Vervolgcursus

De Chakra Cyclus kan worden vervolgd met een cursus energiewerk, die extra verdieping geeft, data volgen!