(Hyper-)sensitiviteit is al mijn hele leven een thema, eerst als last (wat moet je met alle “zware” stemmingen die je binnenkrijgt), later na de nodige “groeistuipen” meer als kracht en “instrument”. Mezelf creatief uiten is altijd een uitlaatklep geweest: schilderen, piano spelen en later didgeridoo spelen en maken. Ook zingen vind ik een fantastische manier van zelfheling!

Mijn gevoeligheid/sensitiviteit werd na het volgen van meerdere opleidingen en jaren van lesgeven in intuïtief schilderen en intuïtieve ontwikkeling een instrument waar ik goed mee kan werken. De ene keer door het geven van een helderziende reading of energetische coaching, een andere keer door bijvoorbeeld een healingconcert te geven.

Mijn opleidingsachtergrond wordt gevormd door meerdere opleidingen op het gebied van coaching en counseling, psychosynthese, kunstzinnige therapie, healing, aurareading en schilderen.

Een aantal jaren van lesgeven bij een Instituut voor Intuïtieve Ontwikkeling gaf me verdere verdieping en inzichten in begeleidingsvormen. Ik heb trainingen geleid in therapeutisch schilderen, emotioneel lichaamswerk, aurareading en healing, mannenwerk, en allerlei vormen van bewustzijnsontwikkeling. Bij elkaar zo’n 15 jaar aan ervaring in begeleiding van mensen en groepen.

Voor en naast mijn werk als coach heb ik gewerkt als juridisch beleidsmedewerker, als docent/trainer bij Intuïtieve Trainingen in Zutphen en als woonbegeleider op een zorgboerderij.

Naast mijn werk als coach maak ik didgeridoo’s en geef ik workshops didgeridoo spelen en didgeridoo-maken (zie: www.didgeridoowerkplaats.nl)

Opleidingen:
Cochenille: kunstzinnige therapie en psychosynthese
Intuïtieve Trainingen: healing en aurareading
Alba academie: beroepsopleiding coach
Vrije academie Nunspeet, schilderen

Hugo van der Hout
Thiemeplein 2
7207JC Zutphen

Bel me gerust vrijblijvend voor meer informatie of om kennis te maken!

Tel: 0575 526491
Mobiel: 06 12162583

Email: vrijelijnen@kpnplanet.nl

 

 

 

portret5